گندم یکی از محصولات استراتژیک و اساسی کشور می باشد. از دیدگاه اقتصاددانان افزایش تولید گندم می تواند زمینه ساز استقلال و رفع وابستگی به سایر کشورها باشد، زیرا نقش اساسی در تامین غذای مردم را برعهده دارد. اما عوامل متعددی وجود دارد که از افزایش تولید در واحد سطح جلوگیری کرده و خسارات قابل توجهی به محصول وارد می آورند، یکی از این عوامل بیماری ها می باشند.
در این میان مدیریت صحیح بیماری ها و جلوگیری از خسارت آن ها به راه های مختلف می تواند ضامن تولید محصولاتی سالم و با کیفیت باشد. بیماری پاخوره، بیماری قارچی است که در صورت کنترل نشدن، عملکرد را بسیار کاهش می دهد.
در این کتاب کلیه موارد مربوط به بیماری پاخوره به طور مفصل بررسی و توسط تصاویر رنگی تشریح گردیده است.
فهرست مطالب
بیماری پاخوره گندم
مناطق انتشار
علایم بیماری
زیست شناسی
میزبانان
مدیریت تلفیقی بیماری
منابع مورد استفاده