به دلیل اهمیت تولید گوشت مرغ که غذای بیشتر مردم است، سعی کرده ایم تا دانش و تجربه های مختلف را جمع آوری کنیم و با هم مرور کنیم. زیرا با داشتن علم و دانش در هر حرفه ای می توانیم تولید را بیشتر کنیم و از ضرر و زیان هایی که به دلیل نداشتن آگاهی های لازم به وجود می آید. جلوگیری کنیم.
امروزه در دنیا مرغداری به صورت یک صنعت پیشرفته درآمده است. بنابراین داشتن آگاهی و دانش در این مورد برای هر مرغداری لازم است. به خصوص که استفاده از این دانش ها در کار باعث بیشتر شدن تولید و درآمد مرغداری می شود. همچنین از وارد شدن خسارت های سنگین و از بین رفتن سرمایه جلوگیری می کند.
در این کتاب تصویری ما سعی کرده ایم به مطالبی اشاره کنیم که باعث پیشرفت شما در کار مرغداری بشود.
مخاطبان و بهره برداران کتاب:
مرغداران صنعتی
کارگران مرغداری ها
روستاییان و دیگر علاقمندان
هدف های آموزشی:
خوانندگان گرامی شما با مطالعه این کتاب:
با آماده سازی سالن قبل از جوجه ریزی آشنا می شوید.
به اقدامات ضروری در اولین روز جوجه ریزی آگاه می شوید.
به اصول مهم در تهیه و خرید جوجه یک روزه پی می برید.
فهرست مطالب
آماده سازی سالن
انتخاب بستر مناسب
انتقال جوجه ها به سالن
نگهداری جوجه ها در هفته اول
مراقبت در هفته دوم
حرارت لازم برای پرورش جوجه
روشنایی سالن پرورش
انتخاب جوجه سالم
واکسیناسیون جوجه ها و پیشگیری دارویی