در هنگام خرید ماهی باید به موارد زیر توجه نمود:
۱) گوشت ماهی در هنگام عرضه باید پاکیزه بوده و بدون هرگونه مواد خارجی قابل دید و لکه های خون مردگی و آثار قارچ زدگی و کوفتگی باشد.
۲) نباید گوشت ماهی را در برابر تابش نور مستقیم آفتاب یا نزدیک وسایل گرما زا و لامپ قوی و پر نور قرار داد.
۳) گوشت ماهی تازه تنها در یخچال و در دمای ۱ الی ۲ درجه سیلسیوس نگهداری گردد.
۴) محصولات بسته بندی شده با نام محصول، نام تولید کننده، شماره پروانه بهره برداری دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضا و محل تولید مشخص و قیمت ارائه گردد.
۵) از گذاشتن گوشت ماهی در فضای آزاد، کف فروشگاه و در خارج از یخچال اکیدا خودداری گردد.
۶) ماهی تازه باید در ویترین فلزی از جنس زنگ نزن و یا پوشیده از خرده های یخ عرضه گردد.
۷) تمیز کردن ماهی در میز قابل شستشو انجام گرفته و پس از تخلیه شکمی و قطع سر و دم با آب بهداشتی شستشو و تحویل مشتری گردد.
۸) عرضه ماهی توسط وانت بارها و دوره گردها و نیز در فروشگاه های غیر پروتیینی بدون مجوز ممنوع و با اسامی « زیر نظر شیلات » یا « فروشگاه شیلات » غیر قانونی می باشد. از خرید این محصولات بایستی خودداری کرد و هرگونه تخلف را به دامپزشکی یا بهداشت استان اطلاع داد.
محصولات فروشگاه در زمینه شیلات
[product-catalogue id=’6′]