مزایای زیاد پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان موجب شده است، در سال های اخیر از طرف کشاورزان و صاحبان منابع آبی مورد پذیرش قرار گرفته و روز به روز در حال توسعه باشد. بدیهی است با افزایش تجربه پرورش دهندگان و اجرای طرح های مطالعاتی و تحقیقاتی و همچنین استفاده از فن آوری ها و تجهیزات نوین ( مکانیزاسیون ) امکان بالا بردن میزان تولید در واحد سطح فراهم خواهد شد که این امر ضمن بالا بردن توجیه اقتصادی طرح های پرورشی امکان افزایش تولید پروتیین و فراهم آوردن فرصت های شغلی جدید در مناطق روستایی را فراهم خواهد نمود.
بدین لحاظ در این کتاب آموزشی که همراه با تصاویر رنگی می باشد، سعی شده روش های افزایش تولید در مزارع سرد آبی معرفی و به آن ها اشاره شود.
مخاطبان کتاب آموزشی :
پرورش دهندگان ماهی قزل آلا
صاحبان استخرها و چاه های کشاورزی
علاقمندان به پرورش ماهی
فهرست مطالب کتاب آموزشی :
پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان
مشخصات ماهی پرورشی و نیازهای زیستی آن
شرایط پرورش
دمای آب
اکسیژن محلول
دی اکسید کربن
اسیدیته آب
شفافیت آب
آمونیاک
قلیاییت
شوری
سرعت جریان
توصیه هایی برای افزایش تولید در واحد سطح مزارع سرد آبی
مدیریت لایه ای در رها سازی و صید ماهی
استفاده از وزن بالا در هنگام رها سازی
استفاده از گونه های اصلاح شده و تک جنسی
هوادهی
روش تلفیقی
توجیه اقتصادی