کتاب آشنایی با سیب زمینی شیرین

کتاب آشنایی با سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین جزو یکی از محصولات غذایی با ارزش به ویژه در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر همانند آفریقا، هند، چین، ژاپن، جزایر اقیانوس آرام و جنوب ایالات متحده بوده و نوزدهمین محصول با ارزش در جهان می باشد. این گیاه در نقاطی رشد می کند که گندم و سیب زمینی قادر به رشد مناسبی نیستند و امکان رشد این محصول تا ۴۰ درجه عرض شمالی و ۳۵ درجه عرض جنوبی و تا ارتفاع ۳۰۰۰ متری از سطح دریا وجود دارد.

گاهی اشتباها سیب زمینی شیرین و سیب زمینی را از یک جنس و یا خانواده تصور می کنند در حالی که این دو گیاه از نظر جنس، خانواده، مراحل تولید، دسته بندی و ذخیره سازی با هم متفاوت بوده و نبایستی به طور مشابه تیمار گردند.

فهرست مطالب

وضعیت تولید سیب زمینی شیرین در جهان

گیاه شناسی

قسمت های مهم گیاه

رشد و نمو

نیازهای اقلیمی : درجه حرارت – نور – رطوبت – خاک

ترکیبات شیمیایی ریشه های ذخیره ای : ماده خشک – کربوهیدرات – نشاسته – قندها – آنتوسیاتین – کاروتنوییدها – لیپیدها – ویتامین C – مواد معدنی – پروتیین

موارد مصرف

تکثیر

کاشت

مصرف کود

علایم ناشی از کمبود و زیادی عناصر غذایی : ازت – فسفر – پتاسیم – کلسیم – منیزیم – گوگرد – آهن – بر – منگنز – آلومینیم

برداشت

التیام

انبار

مسئله صادرات

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *