استفاده صحیح و کاهش مقدار دان مصرفی که برای تولید یک کیلو گوشت سفید مصرف می شود، هدفی کیفی است که تنها با ارتقا سطح مدیریت و آگاهی های فنی مرغداران و اقشار تولید کننده حاصل می شود.
کتاب حاضر با همین هدف یعنی انتقال آگاهی های مورد نیاز مرغداران و کمک به درک مسائل مربوط به مدیریت تغذیه و افزایش تولید تهیه شده است و در آن اطلاعات مورد نیاز در زمینه دستگاه گوارش طیور، روش های خوراک دادن به مرغ ها، آخرین فن آوری ها در زمینه جیره نویسی و تهیه خوراک آماده و فشرده برای دوره های مختلف رشد بیان گردیده است.
فهرست مطالب
آشنایی با اهمیت پرورش طیور
چه ترکیباتی باید در غذای طیور وجود داشته باشد
مواد اصلی تشکیل دهنده غذای مرغ
مرحله تهیه و تامین مواد غذایی
مرحله آسیاب کردن اجزا جیره
مخلوط کردن جیره
تنظیم جیره برای دوره های مختلف رشد
انتقال و توزیع دان در سالن پرورش
شکل غذا
فواید غذای فشرده شده و معایب آن