کتاب آموزش اصول پرورش و نگهداری مرغ بومی

کتاب آموزش اصول پرورش و نگهداری مرغ بومی

احیای روش سنتی پرورش مرغ بومی با توجه به اینکه مرغ بومی و تولیدات آن نیاز به واحد کوچکی جهت تولید دارند و نیاز به تکنولوژی جهت نگهداری ندارند، لذا می تواند از نظر خودکفایی روستا و تامین بخشی از پروتیین مورد نیاز نقش اساسی داشته باشد. از ظرف دیگر درآمد جنبی آن می تواند در اقتصاد خانوار روستایی دارای اهمیت باشد و جهت تغذیه آن ها از منابع غذایی ساده موجود در منطقه و پس مانده های غذایی و ضایعات محصولات زراعی بهره برداری بهینه نمود.

طریقه ازدیاد نسل با استفاده از مرغ های کرچ است که سالیانه بین ۶۰ الی ۸۰ عدد تخم در بهار و پاییز از هر قطعه مرغ تولید می شود. البته تولید و سرعت رشد مرغ های بومی مانند هیبریدهای صنعتی نبوده اما به لحاظ کیفیت تخم مرغ، طعم و مزه گوشت، پوسته تخم مرغ بهتر، درصد لاشه بالاتر، مقاومت به برخی از بیماری ها و شرایط طبیعی از مزیت خوبی برخوردارند.

به همین منظور کتاب تصویری حاضر با نام آموزش اصول پرورش و نگهداری مرغ بومی، تدوین و تهیه شده است که امیدواریم برای تمام پرورش دهندگان مرغ بومی مفید باشد.

کتاب آموزش اصول پرورش و نگهداری مرغ بومی

 

فهرست مطالب

دسته بندی مرغ های بومی ایران

روش نگهداری مرغ بومی

مراحل جوجه کشی

انتخاب تخم مرغ جهت جوجه کشی

آماده نمودن ماشین جوجه کشی

آماده نمودن سالن پرورش

مدیریت در گله مرغ بومی

خصوصیات ظاهری

به گزینی در گله

شرح وظایف روزانه کارگر مرغداری

بیماری های رایج در مرغ بومی

برنامه بهداشتی به منظور کنترل بیماری ها

تغذیه مرغان بومی

احتیاجات مرغ بومی

جدول ارزش غذایی برخی از مواد مصرفی در جیره

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *