گیاه سویا گیاهی دو منظوره در صنایع غذایی می باشد که اهمیت ویژه ای در تهیه فرآورده های غذایی دارد و به دلیل وابسته بودن کشورمان به واردات روغن و پروتئین، تولید سویا در داخل کشور بسیار ضروری است. در حال حاضر سویا در کشور به دو صورت کشت می شود :
شمال شرق کشور ( شامل استان های گلستان، لرستان و دشت مغان )
کشت بهاره : مناسب برای همه مناطق به ویژه مناطق گرم جنوبی کشور مانند خوزستان
در استان خوزستان پس از برداشت گندم در خرداد ماه اراضی وسیعی در شمال استان برای کشت این گیاه مستعد هستند.
اهداف این کتاب آموزشی
خوانندگان گرامی شما با مطالعه این کتاب آموزشی با :
شیوه های بهینه آماده سازی، کاشت، داشت و برداشت سویا
نیاز های غذایی سویا و استفاده از مایع تلقیح
کنترل علف های هرز و آفات و بیماری ها در استان خوزستان آشنا می شوید.
فهرست کتاب آموزشی
- خاک مناسب کاشت
- آماده سازی زمین
- نیاز غذاییی سویا
- استفاده از مایه تلقیح مناسب سویا در زمان کاشت بذر
- ارقام مناسب سویا
- تراکم و الگوی کاشت سویا
- تاریخ کاشت
- آبیاری سویا
- آفات سویا
- علف های هرز سویا
- بیماری های سویا
- تاریخ برداشت
- برداشت سویا
- نگه داری بذر سویا
محصولات فروشگاه در زمینه سویا
[product-catalogue id=’72’]