کتاب آموزشی ضرورت کوددهی پتاسیم در ذرت
ذرت یکی از گیاهان پرتوقع و در عین حال از کوتاه و عملکرد بالا از گیاهان مهم خانواده غلات است که برای رسیدن به محصولی با عملکرد بالا و کیفیت بهتر باید ترکیب مناسبی از مواد غذایی در اختیار این گیاه قرار گیرد. متاسفانه به دلیل فرهنگ غیر علمی مصرف کود در جامعه کشاورزی که عمدتا اوره و فسفات آمونیوم بود، باعث شده تا علاوه بر بهم خوردن تعادل مواد غذایی در خاک، آلودگی محیط زیست، هم چنین هدر رفتن سرمایه های ملی کشور، عملکرد مناسبی از این محصول عاید نگردد.
مصرف بی رویه کود های ازته و فسفاته باعث آلودگی خاک و آب و هم چنین بالا رفتن غلظت فسفر در این خاک ها شده که مشکلات عدیده ای از جمله ممانعت از جذب عناصر ریز مغذی به ویژه روی را به وجود آورده است. باید توجه داشت که ذرت از جمله گیاهان پتاسیم دوست بوده و نیاز غذایی این گیاه به پتاسیم در حد بالایی قرار دارد.
فهرست کتاب آموزشی
- نقش پتاسیم در گیاه
- مروری کوتاه بر کار های انجام شده
- عناصر کم مصرف
- مصرف بهینه پتاسیم