کتاب آموزشی زراعت پیاز
به دلیل تنواع آب و هوایی در مناطق مختلف کشور وجود ارقام سازگار و مناسب کشت و کار پیاز را در اکثر استان ها امکان پذیر می سازد و باعث تولید پیاز در تمام فصول سال می شود.
این کتاب آموزشی مروری بر پیشرفت های اخیر در نحوه تولید پیاز است. مطالب موجود و توصیه های لازم در حد امکان بر مبنای نتایج آزمایشات، مقایسات انجام شده علمی و تجربیات کسب شده می باشد که بر اساس آن روش های تولید پیاز پایه گذاری شده اند. انتظار می رود با توجه به رعایت اصول علمی در پرورش این گیاه بومی محصولی با کمیت و کیفیت برتر تولید گردد.
فهرست مطالب کتاب آموزشی :
تاریخچه
مشخصات گیاه شناسی
انواع پیاز مورد کشت و موارد مصرف
روش های تولید
خاک
کود
عملیات تهیه زمین
کاشت
بذر مورد نیاز
استقرار گیاه در مزرعه
داشت
مبارزه با علف های هرز
آبیاری و استعمال کود ازت سرک
آفات پیاز
بیماری های پیاز
برداشت