کتاب الکترونیکی پرواربندی گوسفند

کتاب الکترونیکی پرواربندی گوسفند

مصرف گوشت در ایران قرن هاست که رواج داشته و مصرف آن در طبقات مختلف مردم از اهمیت به سزایی برخوردار است که با توجه به وجود حدود ۵۰ میلیون راس گوسفند و بز در کشور سالیانه حداقل حدود ۱۰ میلیون بره نر و تقریبا همین میزان قوچ و میش حذفی و بره ماده پروار شده عرضه می شود که گوشت لاشه پروار شده این تعداد گوسفند قسمت اعظم تولیدات پروتیینی کشور را تامین می کند.

ما سعی می کنیم در این کتاب ضمن بیان تعاریف و مفاهیم پرواربندی، نقش مدیریت – تغذیه و بهداشت را در سوددهی و بهره وری بالاتر متذکر شویم. امید است که تولیدکنندگان محترم با به کارگیری روش های نوین و جدید در حرفه خود موفق و موید باشند.

کتاب الکترونیکی پرواربندی گوسفند

فهرست مطالب

تعریف نژاد

نژادهای گوسفندان ایران

تعریف رشد و عوامل موثر بر رشد و نمو در دامپروری

تعریف نمو

چگونگی مرحله رشد و نمو جنین از باروری تا زایش

رشد بره از زمان تولد تا پایان شیرخوارگی

انتخاب دام

رعایت مسائل بهداشتی

تغذیه

طرز غذا دادن به دام

رکوردگیری و سلکسیون ( وزن کشی و انتخاب )

پشم چینی در اوایل یا در حین دوره پرواربندی

اصول صحیح حمل و نقل بره های پرواری

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *