در فصل اول این کتاب جامع ابتدا با اجزا تشکیل دهنده خوراک طیور آشنا شده و در مورد هر دسته از مواد مغذی به تفصیل به بحث خواهیم پرداخت. سپس در فصل دوم با انواع مواد غذایی و خوراک قابل مصرف جیره های غذایی طیور آشنا خواهیم شد. فصل سوم به نحوه تهیه جیره های غذایی طیور و نحوه تعیین فرمول متعادل پرداخته و سپس در فصل چهارم با شرایط نگهداری و انبار مواد خوراکی مصرفی طیور آشنا خواهیم شد.
فهرست مطالب
فصل اول) آشنایی با مواد مغذی مورد نیاز طیور
آشنایی با وظایف آب در بدن طیور
آشنایی با قندها و متابولیسم آن در بدن
آشنایی با چربی ها و متابولیسم آن در بدن
آشنایی با پروتیین ها و متابولیسم آن در بدن
آشنایی با ویتامین ها و نقش آن ها در بدن طیور
آشنایی با مواد معدنی و نقش آن ها در بدن طیور
فصل دوم) شناسایی و انتخاب مواد خوراکی
خوراکی های انرژی زا
مازاد کارخانجات روغن کشی ( کنجاله ها )
منابع پروتیینی حیوانی
باقیمانده حیوانات دریایی
آشنایی با مازاد کارخانجات آردسازی
آشنایی با فرآورده های لبنی مورد مصرف در تغذیه طیور
آشنایی با مکمل های غذایی
آشنایی با سایر مواد غذایی
فصل سوم) متعادل سازی و تهیه خوراک طیور
جداول استاندارد غذایی
روش های مختلف جیره نویسی
آشنایی با چگونگی مخلوط کردن دان و تهیه آن
نگهداری از مواد غذایی
فصل چهارم) نگهداری از مواد غذایی
مرحله تولید
مرحله انتقال
مرحله نگهداری
ساختمان انبار